s1
s2
s3
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  sreda, 17. april 2019
ODHOD ZAGOTOVLJEN
REZERVIRAJ

CVETOČA NIZOZEMSKA IN EVROPSKI BRUSELJ

Bruselj, mesto številnih evropskih ustanov.Amsterdam velja za enega najbolj čudovitih in romantičnih mest.Spomladi zacveti več kot 7 milijonov cvetlic.30€ POPUSTA ZA PRIJAVO DVEH OSEB DO 31.03.19

PROGRAM POTOVANJA

1. dan: SLOVENIJA–AVSTRIJA–NEMČIJA nočna vožnja

Na pot se bomo odpravili v poznih popoldanskih urah. Vožnja z udobnim turističnim avtobusom nas bo popeljala skozi Avstrijo in Nemčijo, v smeri proti Belgiji.

2. dan: BRUSELJ–NIZOZEMSKA nočitev

V dopoldanskem času bomo prispeli v Belgijo in nadaljevali pot proti Bruslju. Po prihodu v evropsko prestolnico si bomo z avtobusom ogledali sedeže ustanov Evropske unije, Pravno palačo, Kraljevo palačo, Atomium ... Stopili bomo na Veliki trg, kjer si bomo ogledali mestno hišo in značilne cehovske hiše. Nikakor pa ne bomo pozabili na fantka, ki lula, to je slavni maneken Pis. Nekaj prostega časa, nato pa se bomo odpeljali proti Nizozemski v smeri mesta Rotterdam. Vožnja do hotela, Nastanitev. Možnost individualnega sprehoda. Nočitev.

3. dan: ROTTERDAM–DEN HAAG–KEUKENHOF–ZAANSE SCHANS–AMSTERDAM zajtrk, nočitev

Po zajtrku se bomo zapeljali v Rotterdam. Panoramska vožnja skozi najsodobnejše nizozemsko mesto, polno arhitekturnih čudes, nas bo pripeljala do razglednega stolpa Euromast, s katerega je lep razgled na največje evropsko pristanišče, ki se razprostira v dolžini 40 km. Nadaljevali bomo pot v Den Haag, upravno središče Kraljevine Nizozemske. Z avtobusom si bomo ogledali vladni predel s številnimi ministrstvi, nizozemski parlament, dvorec Mauritshuis ... Za kratek čas se bomo ustavili ob Palači miru. Nadaljevali bomo pot do parka Keukenhof, kjer v aprilskih in majskih dnevih zacveti približno 7 milijonov tulipanov, hijacint in narcis. Čas bo za ogled parka (v aprilskem terminu, v drugih terminih je namesto parka mogoč ogled porcelarne v Delftu in njegovega zgodovinskega jedra). Sledila bo vožnja v Zaanse Schans, kjer je še zmeraj ohranjena podeželska holandska arhitektura. Tukaj bomo občudovali mline na veter ter si ogledali coklarno in sirarno. Ob dogovorjeni uri se bomo zapeljali v Amsterdam, kjer bomo imeli nekaj prostega časa. Zvečer nas bo avtobus odpeljal do hotela. Nastanitev in nočitev.

4. dan: AMSTERDAM zajtrk, nočna vožnja

Zajtrk in vožnja v Amsterdam nas bosta zbudila ter nam dala energijo. Mesto slovi po svojih kanalih, številnih kolesih in tolerantnih načelih. Najprej bomo obiskali brusilnico diamantov, kjer nam bodo predstavili to staro obrt, sledila bo možnost nakupovanja dekletovih najboljših prijateljev. Nato bo čas za individualne oglede muzejev (priporočamo Van Goghov muzej, ki ima največjo zbirko Van Goghovih del na svetu, in Rijks muzej, kjer hranijo Rembrandtovo Nočno stražo). Da bi mesto kanalov še bolje spoznali, se bomo ob doplačilu zapeljali z ladjico, nato pa skupaj odkrivali mestne znamenitosti: trg Dam, Kraljevo palačo, Novo cerkev, nekdanjo borzo ... Stopili bomo še do Hiše Ane Frank. Sledil bo prosti čas za nakupe ali zgodnjo večerjo. V zgodnjih večernih urah bomo Amsterdam zapustili.

5. dan: NEMČIJA–AVSTRIJA–SLOVENIJA

Vračali se bomo skozi Nemčijo in Avstrijo s postanki na poti. V Slovenijo bomo prišli predvidoma v opoldanskem času ali v zgodnjih popoldanskih urah.

ODHODI: 17.04.,26.04.,01.05.2019 - OBA ZAGOTOVLJENA

CENA:

pri udeležbi 40 oseb 275 €

pri udeležbi 30 oseb 299 €

pri udeležbi 20 oseb 319 €

CENA VKLJUČUJE:prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljni sobi v hotelu ***, 2 x nočitev z zajtrkom, zunanje oglede po programu, vodenje in organizacijo potovanja


Rezervacija sedežev:v 1. oz. 2. vrsti: +10 € na osebo,v zadnji vrsti: -10 € na osebo

Dodatne informacije

·vstopna mesta: Maribor, Celje, Ljubljana

·najmanjše število potnikov: 20

·doplačila po želji: enoposteljna soba 50 €, vstopnine (Van Goghov muzej, Rijks muzej, Hiša Ane Frank pribl. 45 €, park Keukenhof pribl. 18 €, vožnja z ladjico pribl. 12 €)

·popust: 10 % do 12 let v sobi z dvema odraslima

·obvezna doplačila: lokalno-mestna turistična pristojbina

Splošni pogoji so sestavni del programa!

OOICA

REZERVIRAJ